alimentatia publica

Direcția Organizarea Comerțului si Alimentației Publice

 

Direcţia organizare comerţ şi alimentaţie publică

Direcţia organizarea comerţului şi alimentaţiei publice este una din direcţiile de bază ale aparatului Moldcoop.

Obiectivul fundamental de activitate al Direcţiei îl constituie organizarea comerţului şi prestării serviciilor de alimentaţie publică, care este desfăşurată în conformitate  cu Legea cooperaţiei de consum, alte legi în vigoare, prevederile statutare, hotărârile Congresului cooperaţiei de consum, Consiliului de Administraţie şi Biroului Executiv Moldcoop.

 

Sarcinile de bază

Elaborarea strategiei şi implementarea acesteia în domeniile:

  • îmbunătăţirii servirii comerciale şi prestării de servicii în alimentaţia

publică;

  • practicării formelor şi metodelor avansate în activitatea comerţului cu amănuntul, en-gros şi alimentaţiei publice;
  • organizării activităţilor de perfecţionare a cadrelor (seminare, concursuri);
  • cuprinderii ample a localităţilor cu activitate comercială cooperatistă;
  • modernizării reţelelor de unităţi de comerţ şi de alimentaţie publică.

 

Comments are closed.